کنجد و روغن کنجد

کنجد :

گیاهی است که سرزمین مادری اش ، آفریقا می باشد. داخل هر کپسول این گیاه ، به تعداد فراوان دانه کنجد موجود می باشد . معمولا کنجد را به عنوان چاشنی مورد استفااده قرار می دهند.همچنین از روغن آن نیز برای پخت و پز استفاده می شود.در صنعت داروسازی نیز از این دانه به عنوان تقویت کننده سیستم گوارشی و افزایش مقاومت بدن مورد استفاده قرار می گیرد.

درخت کنجد

در صنعت ساخت لوازم آرایشی نیز به عنوان ماده خام اولیه از این روغن استفاده می شود. زمانیکه بخشی از بدن به اصطلاح رگ به رگ شده باشد ،ماساژ دادن آن ناحیه توسط روغن کنجد ، باعث نرمی رگ ها در نتیجه تسکین درد می شود.چنانچه برگ درخت کنجد را بجوشانید و با آب آن موهایتان را بشویید ، صاحب موهایی براق خواهید بود. در ایران معمولا از آن برای تزئین برخی شیرینی ها مثل شیرینی نخودی و برای خوشمزه تر کردن نان ها ، روی آن ها پاشیده می شود.

کنجد سیاه و سفید

فواید روغن کنجد :

باعث استحکام لثه ها می شود.

بخاطر داشتن مس در پیشگیری از آرتروز بسیار مؤثر است.

وجود اسیدهای چرب غیر اشباع در این روغن، باعث متعادل شدن سطح کلسترول خون می شود.

پاکسازی مجاری تنفسی و بهبود بیماری آسم

جلویگیری از سر درد و میگرن

حاوی ویتامین های B1 ، B2 و E  می باشد.

استرس ، خستگی و بی حالی همگی مواردی هستند که تقریبا همه ما درگیر هستیم، مصرف یک قاشق این روغن همراه غذا به صورت روزانه ، تأثیر به سزایی در کاهش این عوامل خواهد داشت

حاوی امگا 6 و امگا 9 می باشد.