روغن جوجوبا

روغن جوجوبا

روغن جوجوبا ماده ی اولیه ی تمام محصولات گیاهی است، این روغن از گیاه ( سیموندسیا چینندیس) گرفته می شود. عمر این گیاه نزدیک به 200 سال بوده و به مقدار زیاد حاوی ویتامین E می باشد.

منطقه ی اصلی رویش آن، آریزونای آمریکا بوده و از طرف بومی های منطقه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر کاربرد این روغن در صنعت تولید لوازم آرایشی، در دستگاههای بزرگ صنعتی، جهت جلوگیری از سایش قطعات بهم، نیز کاربرد دارد.

بوی روغن جوجوبا، بسایر شبیه به بوی روغن فندق است. اسیدهای چرب اولئیک اسید و گونودیک اسید که همگی از جمله اسیدهای چرب پرخاصیت هستند، در این روغن موجود می باشند.

فواید روغن جوجوبا

همانطور که قبلا هم اشاره شد، برای موها هم بسیار پرخاصیت بوده، کسانی که مشکل شوره ی سر و ریزش مو دارند، در صورت مصرف روغن جوجوبا، لطف بزرگی به موها و پوست سر خود خواهند کرد.

معمولا پوست روی آرنج ها، قوزک پا، پاشنه ی پا و روی دست ها، به مرور زمان زمخت می شود، روزی چندبار بخش های مختلف پوست را با این روغن چرب کنید، خیلی زود نتیجه خواهید گرفت.